2023. október 31., kedd

A háború természete

    El tudom képzelni,azon "tudományos" emberek seregét,matematikusok,rendszerelemzők,stb.,akik "sikeresen" kiszámolták,hogy:

- Igen ott,és ott lehetséges a háború,és az "NEKÜNK" milyen jól megéri! 

    Vajon elkészült már az a lista,amikben kiderül hogy kik húznak hasznot a jelenlegi háborúk elindításából,amióta ezek mennek?

    Mert hát vegyük azt (alapul-alakul),hogy senki sem volt hülye,hanem nagyon okosan meg volt tervezve az,hogy a háború (miért lesz jó neki?).

   S a kezdete előtt összeadta a veszteséget,és a nyereségeket.

Mennyibe kóstál egy közkatona élete ezekben a számításokban? (?!)


 

Az értékrendszer mindig válságban van,és úgy mint a tárgyak értékének megítélésénél,úgy más területeken is. Hogy a "a nagy többség" mit tart értéknek,az sokszor: Ha nem lenne siralmas,akkor nevetséges lehetne. Már az "életet,életeket illető megítéléseket,"felsőbb szintekről" züllesztik,és sokszor tárgyiasítják, dehumanizálják. Hova vezetnek ezek,a hozzáállásokat természetellenesen formáló törekvések? Talán megint arra készülnek,hogy a sorkatonaságokat újraindítva,mint 1934-35-ben értékké teszik az agyatlan,agyatlanító  eljárásokat?

 Azt hogy mire képesek bizonyos "kultúrkörökhöz" tartozók azért,hogy a megszerzett hatalmukat fenntartsák,azt a világháborúk tisztán bizonyították.  Újra,és újra eljátsszák a  nagy halált,az agyhalált terjesztők. Legutóbb például azt merte állítani egy nagy ország vezetője,hogy "szent harcosok" azok,akik ok nélkül teljesen idegeneket mészárolnak le. Az külön röhej,hogy az az ország benne van a NATO-ba,akik elvileg a terrorizmus ellen is küzdenek. Most akkor én ezek után mit gondolhatok?! 

Megpróbáltam,utánanézni,hogy mi a vélemény,van e valami hír erről,de látszólag nem tudnak róla. Lehet hogy ez egy nem is "fontos" dolog? Komolyan mondom,hogy én ezt már nem értem! Nem érzik ezt uszításnak,fenyegetésnek,esetlegesen toborzásnak,és "lelkesítésnek"? A legkevesebb,hogy azt mondom: Ez muris 😣 Na továbblépve ezen,azért ide teszem az újságjukat, hátha erről majd "a gyors reagálású" egységük előbb-utóbb nyilatkozik. 



A videó tartalma:

"Izrael: a Hezbollah terrorszervezet fenyegetései miatt a föld alá kényszerült egy kórház a libanoni határon. Németország: nő a félelem a zsidók körében az antiszemita támadások miatt. Egy berlini futballklubban zsidó és arab játékosok küzdenek együtt a gyűlölet ellen és az erőszak. Lengyelország: a fiatalok túlnyomó többsége a PiS ellen és a kormányváltás mellett szavazott Lengyelországban. Mi a baj a Jog és Igazságosság párttal? Szerbia: ismét a Balkán lett a migrációs menekülési útvonal központja. Dánia: haldokló fjordok a Balti-tengeren. Olaszország: a csúnya emberek klubja." 25 perces

Idézet a győztestől:

"-szeretném megtartani a legcsúnyább olasz címet,mert örömöt okoz. Amióta megnyertem a címet,jobbra fordult az életem." A csúnyák fesztiválját megrendezik,de szépek is rést,részt vehetnek rajta! (A legutolsó versenyen ő volt az egyetlen induló :))

Amire még a "háború természete" kapcsán kíváncsi lennék,hogy:

 Kik a "háborúban résztvevő" valódi ellenfelek ?

 Elgondolkodtató dolog ezt feltárni,hiszen az ami a felszínen zajlik,nekem a valódi tények alapján,sok helyen nem stimmel ⏳⊶⊷⊶⊷ Sokszor inkább az az érzésem,hogy megegyezés szerint,inkább a Földet érintő társadalmi válságot akarnak kezelni,különböző módszerekkel,hogy "hátha beválnak". De lehet,hogy ez is csak egy elfedő stratégia,hogy ezt is lehessen hinni. Mindenesetre,akik titkolnak,és titkosítanak,azok a rosszban sántikálásukat bizonyítják ezzel. 

turkkon.hu/HU/

S hogy miért gondolják egyesek,hogy Törökország legjobb miniszterelnöke tőlünk származik? :))
Erre a válasz,ahogyan kezdtem a bejegyzést. "Mert hát vegyük azt (alapul-alakul),hogy senki sem volt hülye,hanem nagyon okosan meg volt tervezve" ez meg az,és már a fene sem tudja,hogy hányadán állunk,élünk. Úgyhogy egyszerűbb azt gondolnom,hogy nemcsak az időjárás bolondult meg,hogy október legvégén dörög,és villámlik,hanem ezen a világon,bizonyos szint fölött,beszámíthatatlan elmeállapotok lettek az "uralkodóak" 

Nincsenek megjegyzések: