2022. december 6., kedd

H🚀elye

ritsumei.ac.jp/~akitaoka/index-e.html  Azoknak akik keresik a képi illúziókat.
archives.blog.parliament.uk/
A kép alatt "Országgyűlési Levéltár" 
🎤"És honnét sorsod
Showműsor fog látni találkozik néhány elítélt el hogy legyen miről mesél néha barátnőinek bízzunk benne hogy mikor elhagyja a létesítményt tovább dolgozhatunk a világ jobbá tételén csak hát ez itt az általános részleg"
Lockout-A titok nyitja [kizárás]
című filmből idézve ¦
Ezt kellett volna felvennie:
✐- Naná,hogy igaz! Show műsort fog látni,találkozik néhány elítélttel,hogy legyen miről mesélnie a barátnőinek. bízzunk benne,hogy mikor elhagyja a létesítményt,tovább dolgozhatunk a világ jobbá tételén! -Csak ön után! Ez itt az általános részleg
🤖Kérjük a négyes szektor dolgozóit hogy vonuljanak félre!-

Érezte már úgy ,hogy be van fagyasztva az önállósága? Vagy már folyamatosan az az érzése? Megkapta már a parancsot,hogy amin nem tud változtatni,azzal ne foglalkozzon? A passzivitása működő dolog?
Nem kell az "űrbe vinni, azokat,akiket kizárni akarnak,hanem itt a Földön is megoldható. Nagy macera lenne,és már csak a vízellátás is megoldhatatlan,meg az elvezetése. Mesének nem rossz az Űrbörtön,de a valóságban se gazdaságilag,se a realitások között nincs. Viszont könnyebb megoldani és fenntartani egy olyan "létesítményt" (Ezt sajnos nem árulhatom el :)) 

Inkább nézegessen,és olvasson utazásokról:
harindabama.com/ található a kép alatt
Ha visszatért onnan ahol nem volt ott ahol van,akkor lehet,hogy már nincs ott ahol van.
Amikor ilyeneket mondtam,akkor apám második felesége mindig ezt mondta nekem:
-Ne hülyéskedj mert úgy maradsz! :) 

Eléggé fontos az információ ,hogy a megfelelő döntést lehetséges legyen felfogni. S akkor még mindig ott van a lehetősége arra,hogy "nem kíváncsi rá" 🙉

"Valamikor vége lesz a háborúnak, csak nem tudjuk, mikor - Szenes Zoltán a Klubrádióban (2022.12.05.)" Egy kis betekintés a háború részleteibe a szakértő elbeszélésével.
🚀
Azt mindenki saját maga érezheti,hogy melyik az az információ ami "fontos" a számára. Abból építi fel amit már rég eldöntött "amerre dőlt a fa úgy marad" hogy mit épít tovább. Csak ebbe a nagy "építkezési" versengésben néha fel kéne nézni,hogy mi épül "itt"!!
fineartamerica.com/art/christmas
a kép alatt "Karácsonyi művészet"




Akik mozdonyvezetők szerettek volna lenni,
azoknak ez az "élő" videó nagyon fog tetszeni 🚃
"Taxi utazás a világ legfestőibb vasutak közül
A világ leglátványosabb vasútvonalai közül a Norvégiában (Skandinávia, Európa) található Bergen Line és Flåm Railway taxival közlekedik. Ez a videók végtelen köre, amelyeket a világ egyik legfestőibb és leglátványosabb vasútvonalán vonatozás közben rögzítettem. A stream minden évszakból tartalmaz videókat."

Nincsenek megjegyzések: