2022. október 31., hétfő

✂👯 Degenerációs problémák

 

x
Kivágott részlet,
ami rés lett ✂
"Gábriel! Te megtébolyodtál"
👯


Valószínű,hogy nem tudom még jól megfogalmazni,mert nem töltöttem elég időt az ezzel való foglalkozással,de mindig is éreztem hogy van egy olyan ható erő az életemre,ami láthatatlan,de mégis állandóan jelenlévő. Divatos téma is manapság,és már több helyről hallottam,hogy az előző generációk megélt "élményei" hatnak az utódaikra. Egyes körök,akik látszólag kompetensebbek ebben a kérdésben,tudományosan igazolt tényként kezelik. Talán nekünk,nem tudósoknak is ad támpontot ez a "feltételezés",és ha eljátszunk a gondolattal hogy igaz,akkor más megvilágításban láthatjuk a családi történeteket. Valamilyen jellegzetes tulajdonságúvá kialakult valaki,és minket az zavar,amilyen karaktert képvisel,akkor:Hogy érthetnénk meg azt,hogy miért lett "ilyen"? 

Egyes döntésekre hajlamosabb,hajlamos úgy dönteni 👾

Azokat a "kulcsokat használjuk egy-egy jellegzetes probléma megoldásához amik "beváltak". Na de ezt írja felül az a generációs hozott anyagunk,amivel születtünk. Nincs szabadságunk akkor,ha nem a megértett érzésünk szerint döntünk,hanem hagyjuk magunkat sodortatni az [(?)] által.
A kép alatt: hvg.hu/élet/2022. 10. 30._Galit_Atlas Érzelmi örökség transzgeneraciós traumák 😶😶
Generáció-generálódás-keletkezés    Transz= keresztül   -.-.-.-. Generációkon keresztül⇡⇡⇡⇡⇡⇡
A hallgatás átka,újra és újra megteremti azokat a helyzeteket,amik miatt a "fiatalabb",újabb és újabb generációk szenvednek,mert újragenerálódnak a problémák. Nagy méretekben ez a világon is megfigyelhető,hogy amikről már azt hittük hogy végleg elmúltak,visszatérve pusztítják a jelenben lehetséges lehetőségeket.


Részletek részletei:"~hogy kezdi az életet? De miért?  Lelkiállapot befolyásolja a gyerek fejlődését. Beiktatódik az idegrendszerbe. Belül mit éreztél? Nekem normálisnak tűnt. El kell jutni,annak megvannak a gátjai! Mi jön létre? Természetesen ott volt,csak el volt nyomva. Hogy kapják vissza? Ki kell bontakozni! Nem véletlenül történt. A párja ugyanolyan szintű traumás eset. Aztán kiabálnak. Nem tudtad hogy benned  volt. Mit látott rajtad. ❤💟 Tudatosan felvállalt feladat. Több betegség az önfeladás miatt. Korszak?? Eleje becsületesség,aztán gyerekek szenvednek 

A képre kattintva a felső videóból kivágott részlet,ismételgetve 23 másodperc.
Az jó ha van esélyünk nem degeneráltan viselkedni,de sajnos ez nem mindig jöhet létre. Amit én gondolok erről az az hogy a "magunkkal hozott" bosszúállások gerjesztik a degenerációkat,és még az ugyanilyen "magunkkal hozott" irigységek is megrontják a viselkedéseinket. A gyerekek élettapasztalata kevesebb,de amit örökölnek (magukkal hoznak) attól még érzelmi szinten működik,csak nem tudják megérteni a tapasztalatlanságuk miatt. Mit generál az benne amit én teszek.?
a degenerációnál (degene rációnál jobb az ha észnél vagyok. Ezért nem jó megoldás az alkohol abban a helyzetben amikor [(?)]  Meg hát azzal gyógyszerelni a problémát,mert az ehhez való hozzászokás nem kikerülhető. Az őseink ittak?? Józanul megcsinálták volna azokat a dolgokat,amik minket sértettek???

Nincsenek megjegyzések: