2024. április 8., hétfő

Ha hajlítjuk hajlít lyuk

 

Mivel az előző videó nagyon rövid,ezért a következő 25 perces lesz:

2018-s  filmben,ez a videó leírása:
🐺"Kiskorúak táborai Szibériában - Dokumentumfilm
A kiskorúak bűnözése és bûnözése komoly problémát jelent az orosz társadalom számára, ahol az igazságszolgáltatás különösen súlyos. Jelenleg 17 000 14 és 20 év közötti gyermek tölti büntetését "munka- és oktatási telepeken", amelyek többsége Szibériában található. A humanitárius szervezetek rendszeresen elítélik az életkörülményeket ezekben a korabeli börtönökben. -":
🐺
Francia csatorna:
"Üdvözöljük a sorozatgyilkos csatornán. Itt vannak a világ leggonoszabb és legfélelmetesebb bérgyilkosainak portréi.
Izgalmas nyomozások, amelyeket a sorozatgyilkosok legnagyobb nemzetközi szakemberei végeznek.":
🐺
(Nekem többször ki-be kell kapcsolnom a piros csíkos ≔ hogy bejöjjön a képaláírás,de ha már megvan,akkor magyarra állítódva adja be.) Másfél megtekintés volt idáig,az egy dokumentumfilmhez képest 👌


Szóval nemcsak a tárgyak,hanem az emberek is hajlítva vannak,és ezek egészen korán elkezdődnek,már akkor amikor még nem tudatosul,észre sem veszik. Még egyik pillanatban azt hisszük,hogy nem jöhet létre egy-egy dolog,de a másik pillanatban,már meg is történik a változás.


Az ember amikor ilyet lát,akkor szívesen odamenne segíteni,de azt is meg kell gondolnia,hogy beleavatkozzon-e a természet rendjébe 
🐢
Aki szeretne egy állandó időjárás előrejelzést,annak a következőt ajánlom:

Az időjárás lesz amilyen lesz!

Amit még ide a végére biggyesztek,az az hogy azon fogok gondolkodni,hogy miért vannak még a gondolataink is leszabályozva? Mármint mi az oka annak,hogy bizonyos dolgokra még gondolni sem szabad? Ezzel szemben,ha van magunk irányába bizalom,akkor a következőt tehetem: 
Azt merem gondolni,hogy (S ide mindenki gondoljon olyat ami neki,személy szerint megfelel!)⛳
🕳️

Nincsenek megjegyzések: