2024. február 21., szerda

Átváltoztatás

 A lexica.art/aperture átváltoztathatunk egy kiválasztott képet,ami hasonlókat is hoz létre. Egyet-egyet kiválasztottam,hogy látszódjon a folyamat,ahogy változik fokról-fokra a kép. A kiválasztott kép az első,majd egy-egy "paranccsal" a létrehozottak:

""Kifogytál a generációkból
A képgenerátor használatának folytatásához vegye fontolóra, hogy előfizet egy fizetős csomagra.
Tervek megtekintése"
Na. Csináltam egy kis reklámot,de én még nem megyek tovább,viszont lehetnek olyanok akiket ez jobban izgat. Szép dolgokat tud készíteni,de egyszer nem reagált a ruha színének a változtatására. A generálás lehet gyors,vagy lassú,de nálam a lassúra nem lehetett rákattintani. Nagyon sokféle képből lehet elindulni,és meg kell várni egy-egy lehetőség kiválasztása után az eredményt. 20 másodperc körüli,és négyféleképpen adja elő a változtatást. Felteszem a kezdő oldalt,és aki szeret ilyen generált képeket nézegetni az megteheti. Úgy látom hogy azt engedi a generálások folytatása nélkül is,de néha újra kell tölteni az oldalt hogy megjelenjenek a nézegethető képek.
 Na most kijelentkezem,s megnézzük mit szól hozzá:Gondolom,így már nem lehet jelezni,ha valamelyik kép tetszik. (egy csúszkával állítható a méretezés is [álló-fekvő] állapot)

 
A levitácio gyakorlása kellő koncentráltsággal,és eltökéltséggel
A képre kattintva youtu.be/ "Donald Trump azt mondta, hogy „bátorítani fogja” Oroszországot a NATO megtámadására"
emojik.com/search
dw.com 2024.02.12

Nincsenek megjegyzések: