2023. szeptember 5., kedd

Interakciók




 

↗ Ezen interakciók megfigyelésével mélyebben megértheti a bűnüldözés előtt álló kihívásokat
rendorok-testkamerai-amerikaban.html
 

A sok videó közül felteszek ide egyet ízelítőnek:
 

 

"A milliomos Karen találkozik Karmával, miután elmenekült a rendőrség elől"

"Elfogulatlan és hiteles felvételeket biztosítunk a testkamerákkal rögzített eseményekről. Úgy gondoljuk, hogy ez a felvétel oktatási útmutatóként használható a nézők számára.
....

A kiemelt tartalom NEM célja az érintett személyek nyilvános megszégyenítése, nevetségessé tétele vagy lealacsonyítása, illetve az erőszak bármilyen módon történő dicsőítése."
 
 



 
Körbeforgó egyperces arról,hogy "nincs probléma"
"A korábbi “extrapiramidális” betegségeket ma mozgászavarral járó kórképeknek, vagy a bazális ganglionok -betegségeinek nevezzük tartjuk. A kórképek alaptünetei: a mozgás és testtartás válto­zása, akarattól független mozgások jelentkezése. Tradicionálisan mozgásmegkevesbedéssel, illetve túlmozgásokkal járó formákat szoktunk elkülöníteni; a különböző típusú tünetek azonban sokszor keverednek." Jelentkezhet gyógyszer mellékhatásra,önálló betegségként,és kábítószer hatására.

A következő videóhoz tartozó szöveg: "Rich Karen találkozik karmával ittas vezetési baleset után 2022. szeptember 8-án egy rendőrt küldtek ki autóbaleset miatt. A nőt DUI alkohollal vádolták, mivel nem csökkentette a sebességet, hogy elkerülje a balesetet és a nem megfelelő sávhasználatot. I-kötvényen engedték szabadon."




 

Nincsenek megjegyzések: