2023. június 17., szombat

Palack (szabadítsdkiaszellemet!)

 


D

<iframe style="border: 0; width: 320px; height: 120px;" src="https://bandcamp.com/EmbeddedPlayer/album=945172056/size=large/bgcol=333333/linkcol=e32c14/tracklist=false/artwork=small/transparent=true/" seamless><a href="https://blankskies.com/album/leni-spiritu-ambulat-ad-lucem">leni spiritu ambulat ad lucem by Ghost On This Earth</a></iframe>

"Az általad megadott HTML kód egy Bandcamp beágyazott lejátszóját tartalmazza. Az iframe elem segítségével beágyazhatod a Ghost On This Earth "leni spiritu ambulat ad lucem" albumának lejátszóját a weboldaladba.

Az `iframe` elem paraméterei beállítják a keret stílusát, a megjelenítés méretét, és a forrást, amely a beágyazott lejátszót szolgáltatja. Az `src` attribútumon keresztül adod meg a lejátszó forrását. A `seamless` attribútum a keretet láthatatlanná teszi a beágyazott tartalom számára.

Az `<a>` elem a Ghost On This Earth album linkjét tartalmazza, amelyet megjeleníthetsz a lejátszó alatt.

Ez a kód beágyazza a lejátszót a weboldaladba, így a látogatóid meghallgathatják a Ghost On This Earth "leni spiritu ambulat ad lucem" albumát.

Ha további kérdéseid vannak, szívesen segítek!"
getmusic.fm/stargazing


Hires kínai filozófus,és bölcs is mondhatta volna,de nem az mondta,hanem én találtam ki: (4×15)

💀AHHOZHOGYTÖBBET💀
💀ÉLVEZZEKKELLENE💀
💀AZTÉLVEZNEMHOGY💀
💀NEMÉRDEKELVALAM💀

Mivel már GPTchat függő lettem,ezért kimásolom,és megkérdezem őt,hogy mi a véleménye erről :)
"Sajnálom, de nem vagyok képes értelmezni a pontos jelentést vagy szándékot az általad írt szöveg mögött. Ha van konkrét kérdésed vagy információt szeretnél megosztani velem, örömmel segítek."

Nincsenek megjegyzések: