2023. június 15., csütörtök

10 darab naponta "bejelentkezés nélküli" GPT válasz 🤖


 "Azt, hogy mit válassz, nagyban függ a konkrét helyzettől, a céljaidtól és az előnyöktől, amelyeket az adott választással el tudsz érni. Fontos figyelembe venni a körülményeket, a lehetőségeket és a preferenciáidat. Néhány tanács, amit általánosságban adhatok a választásokkal kapcsolatban:


1. Térj ki a lehetőségek feltérképezésére: Gyűjts információkat, gondold át a lehetőségeket, és vegyél figyelembe minden releváns tényezőt.


2. Tegyél szert árnyaltabb képre: Vizsgáld meg a választás következményeit, előnyeit és hátrányait, és fontold meg, hogy melyik lehetőség illeszkedik leginkább az értékeidhez és céljaidhoz.


3. Hallgass a belső megérzéseidre: Figyelj az intuíciódra, az ösztönökre, és vegyél figyelembe olyan belső érzeteket, amik segíthetnek a döntésben.


4. Kérj tanácsot: Beszélj másokkal, akiknek tapasztalata és perspektívája lehet segítségedre a választásban.


5. Legyél türelmes: Néha a választás időt és megfontolást igényel. Ne siess, hanem add magadnak az időt a döntés meghozatalához.


Mindig fontos megjegyezni, hogy a választás személyes döntés, és te vagy az, aki a legjobban ismeri saját helyzetét és preferenciáit. Bízz magadban, és hozz olyan választást, amely a leginkább megfelel neked!" 

"A zseniális George Boole" A videót már láttam nemrég,és nekem tetszett.


"A chat-gpt.org/chat egy weboldal, ahol közvetlenül velem, az OpenAI ChatGPT nyelvi modelljével beszélhetsz. Nincs szükség bejelentkezésre a felhasználáshoz."

10 darab naponta "bejelentkezés nélküli" GPT válasz 🤖 

Nincsenek megjegyzések: