2022. december 20., kedd

A nyitottság pozitív hatása

 

"Emberi közösségekben felfedezhető ez a tendencia" Az irányok fontossága,hogy merre haladnak a dolgok へ A "determinált önzés" felé?  "~A belső világ gazdagítása katarzissal" Tehát a jó élmények következményére helyezett hangsúly segítheti a "tanításokban",hogy olyan eredmények legyenek, amik jó érzéseket okozva továbbviszik,és nem gátolják az egyedi kialakulását. Az egyedi megoldások biztosítják hogy valaki kreatív lehessen,és ha ez találkozik az önzetlenséggel,az sokaknak segíthet.

Ez egy jó videó,ami egy pici bepillantást enged abba,hogy milyen mechanizmusok,és kémiák működnek a minket irányító szervünkben. A végével vitatkoznék,mert a globalitásra,a minél nagyobb együttgondolkodásra szüksége van minden népnek,és nemcsak a saját kultúránkra kell támaszkodnunk.

Valódi nyitottságok nélkül,önmagába fordultan,nem képesek még a legnagyobbak sem a normalitást elviselhető mértékűvé tenni. Nem azt mondom ezzel,hogy nem kell megkülönböztetni a jót a rossztól!

De kérdések feltevése nélkül,nincs az a megoldáskeresés  sem amire áhítozunk. Tehát akkor ezt magamra is alkalmazva,megkérdőjelezem a bejegyzés címében foglaltakat:

Van a nyitottságnak pozitív hatása?

Most befejezem az ezen való gondolkodást,hogy majd elcsípjem azt az "ütemet" ,amikor jól,érzéseim szerint tudok felelni rá ⯿⯿ Mert hát a videóból ami lejött nekem az az,hogy nem az erőltetés a megoldás,nem az erőszak a követni való, hanem olyan kérdések feltevése,amik az önzetlenségem irányaiba visznek ⬿
"ha bátorságotokban nem bíztok,sem erőtökben,egy lépést sem tovább,mert halál vár ott rátok,
nagy görbe randa fogakkal!"
S most tovább gondolkodom azon,hogy van-e a nyitottságnak pozitív hatása 💢💢
Ha jutok valami végkövetkeztetésekre,akkor azt leírom ide a továbbiakban. Ha nem jutok semmire,akkor nem ezzel kapcsolatban folytatom,hanem egy másik témát találva folytatom tovább:
Most pihentetem az agyam egy időre,hogy a ritmust átérezve elkapjam a fonalat 🧶 Tényleg! Mi lehet a nyitottság pozitív hatása?

„Az igazság az, hogy a jó mentális vagy fizikai egészségre nincs gyors megoldás. Ami működik, az az egészséges szokások kialakítása mindennapi életünkben, amelyek segítenek abban, hogy jól érezzük magunkat és mindennel megbirkózzunk."
mentalhealth.org


Megkérdeztem valakit,és az ezt mondta:
A nyitottság az út az örömteli élethez. Az új élmények,emberek biztosítják,hogy változatos,tartalmas élet legyen. Elkerülhetővé válik a magány,és a depresszió. A befogadás örömöt jelent,az új élmények fejlődéshez vezetnek.

Nincsenek megjegyzések: