2021. november 4., csütörtök

Kevered és ...

 

Az oktatóvideót a képre kattintva megtekintheti 💧

De előbb egy kis ungabunga:(régi vicc szerint)
A következő kép a https://www.ludwigmuseum.hu/kiallitas/hang-szabadsága-John-Cage-vasfüggöny-mögött-ről származó,és alatta "Rey Vs Palpatine but better"
Yusi-D-Jordan videója:
↯Vigyázz! Nagyfeszültség! Halálos!

Képtelenség megtalálni az íráshoz szükséges szavakat (Agraphia)? Vagy gyanakszik,hogy valamilyen sérülés volt a fején ami változást okozott?
Kedveljük a fizikai magyarázatokat,mert az úgy megnyugtató,ha valaminek a logikai magyarázatára rájöhetünk. Valamiféle megkönnyebbülés,hogy azért van ,
mert (.,,,,,,,,,,,) Egy régi nagyobb áramütés,vagy mértéktelen alkoholozás (vegyszerezés),stb,vagy talán már régen nem emlékszünk arra a sérülésünkre ami végleges változást hozott. Többek között,ezért sincs logikus értelme,hogy ne abból induljunk ki,ami jelenlegi állapotunkat meghatározza. Hiába várnak el tőlünk olyat amire nem vagyunk képesek! Hiába várunk el olyat valakitől amire nem képes,mert ha nem abból indulunk ki ami van,akkor a logikai út nem lehetséges (pont) 
 idegrendszeri készségek com/agysérülés/agyműködés/

Az ember a sérüléseihez igazodjon,mert azoknak a következményei határozzák meg azt,hogy maximum mire lehet képes,a nélkül hogy rosszabbítana a helyzetén.
Az erős beidegződés,az erős késztetés,a legyőzhetetlennek ítélt dolgok, ...
Pont azt a cselekedetet hajtom végre (azt a gombot nyomom meg) amit.Valaminek a vége ez,hogy a bennem zajló folyamat kerek legyen.
Mit tegyek a kép alá? Meghagyom meglepetésnek.


"Megtanultam, hogyan kell használni az új testemet és agyamat, rájöttem, mire nem vagyok képes többé, és alkalmazkodtam az új szokásomhoz"
Timothy Omundson
https://tooltt.com/txt-matrix/

Nincsenek megjegyzések: