2020. december 13., vasárnap

Be-Azonosít

 


https://www.lapland.fi/...
A.  Tudatilag (lelkileg) csak azon tudunk "dolgozni" amit,amiket beazonosítottunk. A kellőképpen nem megfogalmazott dolgaink leragadnak a múltban,és kisebb, vagy nagyobb mértékben hátba-vágnak minket,mintha egy gumikötéllel lennének hozzánk kötve. Addig nem szabadulhatunk,amíg ........ :))

 Fotó: Venla Tirkkonen
B.  Akárcsak a fizikai lépéseknél úgy más területen is,az irány,és a lendület erőssége számít.Ha ezek megfelelőek,akkor a lépés már automatikusan létrejön. 
           Nem tudom megmagyarázni,hogy (miért?),de tetszik ez a kép,és jó érzést kelt bennem. Innen való: https://msfilmfestival.fi/...
 
Olyan törekvést keresek,ami könnyen elviselhető,alkalmazható,és feloldja azokat a feszültségeket amik károsak. Törekvést,ami elégedettséget okoz,azt ami könnyen megy nekem. Hogyan is nézne ki,ha olyanba fognák bele,aminél beleragadnák minden egyes lépésbe,mintha erős ragasztó lenne a talpamon?
Ahol tudom egyik "lábam" után rakni a másikat,s olyan ütemben tehetem,ami a számomra megfelel.

Visszatérve a kezdeti szövegemhez,felmerül bennem ez a kérdés:
Most mi az amit beazonosítanom kellene 💺📌

 
 C.  Constantine Démonvadász egy nagyon jól sikerült film,mert a jelképeit megszemélyesítők jól teljesítették a szerepeiket. Aki eldöntötte,hogy kire melyik szerep jut,az igazán profi módon teljesítette a feladatát,és maga a történet is kiváló. Vannak olyan érzékelhetetlen "törvények",amiket jó ha megjelenítenek filmeken. Alakot,arcot adnak annak,ami az ember érzékei számára megfoghatatlan.

D. 
"Antonio Guterres, az ENSZ vezetője szerint a világ "drámai vészhelyzet előtt áll". (ABC My Photo: Martin Von Stoll)"
E.
Miknek a kezelésével ✋ van esélyünk 🦵 kilábalni 🦿 a "vészhelyzetből"? Te mit gondolsz?
Azonosítani kellene azokat a folyamatokat,amik gerjesztik a "tüzet",és tolják előre a szakadék felé a világot. A nélkül hogy tudnánk a konkrét dolgokat,csak egy szélmalomharcba mennénk (szélmalom-szélerőmű) ,és vagy véletlenül eltalálnánk a megoldást,vagy csak a levegőben kalimpálva,energiánkat,türelmünket,pazarolhatnánk.

A lendület,és az iránymódosítások nem feltétlenül az emberek kárára vannak,például én el tudnám képzelni azt,hogy ki tudnák számítani,hogy a reklámipar 🔥  mennyi energiát használ,és mekkora növekedő szükségletei vannak.
Ebből az adatokból már ki lehetne indulni a csökkentések felé. Az irány változtatására új kihívások,ezzel új munkák keletkezhetnének.
Ezzel térhetnénk vissza a múlt időben bevált: Elmesélem neked,hogy én "ezt"szereztem meg,és nekem jól bevált! módszerhez.
Ott kell oltani a tüzet ahol van? Igen 🧯

Nincsenek megjegyzések: