2023. március 15., szerda

A roppant robbanásról,és a 6 lehetőség

 

kitasenjudesign.com/work/70/

"Azok a személyek, akiknek nincs érdeklődésük önmaguk iránt, különböző psichiátriai betegségekben szenvedhetnek, például:
Depresszió: A depresszióban szenvedőknek nehéz érdeklődniük bármilyen tevékenység iránt, és általában úgy érzik, hogy semmi sem érdekli őket.
Szorongásos zavarok: Szorongásos zavarokban szenvedő emberek gyakran képtelenek koncentrálni, és nem érdekli őket semmi, amíg a szorongásuk vagy az aggodalmuk miatt nem oldódik meg.
Személyiségzavarok: Bizonyos személyiségzavarok, mint például az elkerülő személyiségzavar, az észrevétlen személyiségzavar vagy a szkizoid személyiségzavar, azt jelentik, hogy az egyénnek nehéz kapcsolatba lépnie másokkal, és gyakran nem érdekli őket, hogy mi történik a világban, vagy mi történik velük.
Szociális izoláció vagy elhidegülés: Ha valaki hosszú ideig távol marad a társas kapcsolatoktól, akkor a szociális izoláció miatt érdeklődése és motivációja csökkenhet, és nem érdekli őket semmi.
Fontos megjegyezni, hogy a fenti betegségek csak néhány példa, és más okok is állhatnak az érdeklődés hiánya mögött, például bizonyos gyógyszerek mellékhatásai vagy súlyos érzelmi traumatikus események. Mielőtt bármilyen következtetést levonnánk, érdemes szakemberhez fordulni az érdeklődés hiányával kapcsolatban." GPT


"We're experiencing exceptionally high demand. Please hang tight as we work on scaling our systems."
Ezt az üzenetet kapni azt jelenti:
fordítóval: "Rendkívül nagy keresletet tapasztalunk. Kérjük, tartson velünk, miközben rendszereink méretezésében dolgozunk."

Először találkoztam ilyen üzenettel,ezért részletesebb választ is kértem:
A felhasználóknak ezt az üzenetet általában akkor jelenik meg, amikor az adott weboldal vagy szolgáltatás nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint amit a rendszerük képes kezelni. Az üzenet azt jelenti, hogy az adott vállalat dolgozik azon, hogy növelje a kapacitását, és a felhasználók türelmét kéri, amíg ez megtörténik.

Gyakran előfordul, hogy az ilyen helyzetekben hosszabb időt vehet igénybe a szolgáltatások igénybevétele, és esetenként a rendszer összeomolhat vagy lassabbá válhat. Azonban a vállalatok igyekeznek minél hamarabb megoldást találni a problémára, hogy a felhasználók újra zavartalanul használhassák a szolgáltatást."
openai.com/product/gpt-4
 
Olyan mesterséges intelligencia biztonsági technikát javasolunk, amely arra tanítja az ügynököket, hogy vitákat folytassanak egymással, és egy ember segítségével döntsék el, ki nyer.
 
"Az én szerepem az, hogy válaszoljak különböző témákra vonatkozó kérdésekre és megadjam az információkat, amelyeket az előző felhasználók által feltett kérdések és a tanulási adatok alapján megtanultam. Nem rendelkezem olyan tudással, amit valaki egy adott témáról tudna, de mindent megteszek, hogy segítsek a kérdések megválaszolásában."

[ Mit kérdezhettem? ]
Válasz:
"Igen, érzelmek értékelésére is képes vagyok. Mint nyelvi modell, a felhasználók által megadott szövegek értékelésére vagyok képzett, beleértve az érzelmi tartalmat is. Az érzelmi elemzés lehetővé teszi a szöveg érzelmi állapotának felmérését, segítve a felhasználókat abban, hogy megértsék, milyen érzéseket fejeznek ki, vagy hogy mások milyen érzéseket fejeznek ki."
 
 
Nem rakok a kép alá semmit,hogy ki lehessen itt emelni. Bár úgy is megoldható az áttekintése,ha lenne alatta bármi más,ha jobb gombbal a "kép megnyitása új lapon" ,és a böngészőbeállítást nagyítja.






medium.com/geekculture/6-chatgpt
Felhasználási módok,lehetőségeink  🎉

Most még én nem élek velük,mert megismerésem nem elég,és így sok megakadást okozhatna. De ha elérek a megismerésben arra a szintre,akkor visszatérek,és már most tudom,hogy melyiket szeretném. 

Nincsenek megjegyzések: