2023. február 19., vasárnap

Szem életváltás



 


(Nem láttam ezt a filmet,aminek a kezdőképe látható!) ,de a témához illik ami alatta van.

Akik szeretnek régi idők képeit nézni 👀


Aki a Tavirózsa levesre kíváncsi,annak ajánlom,de csak hidegen fogyasztva,mint a gyümölcslevest 🥄
Lehet,hogy már nem kaphat belőle,mert elfogyott. Azért nézzen rá,mert eltűnhet,s akkor hoppon marad. 😄







earthobservatory.nasa.gov/



Szemléletváltásról beszéltek a rádióban,és ez megragadta a figyelmemet. Egyből felmerült bennem a kérdés:

Hogyan,ha nincsenek hozzá érzelmek ?!

Időszakoktól függően kétféle szemléleti irányt (Lehet több is) választhatunk,ösztönösen,vagy tudva azt,hogy melyiket választottuk. 1. Az egyik hogy fontossági sorrendben élve,előrébb soroljuk olyan teendőinket,amikről úgy gondoljuk,vagy érezzük,hogy "fontosabbak". 2. A második,hogy a jelen rezdüléseire figyelve,az válik a legfontosabbá,amit éppen csinálunk.
A felelősségünk a második esetben hogy hozzánk képesti minőséget,ebben az esetben "jót" hozzunk létre.(Létra) Nem gondolva a cselekvésünk végső következményére, s így majd azt mondhatjuk,hogy mi jól tettük amit,esetlegesen ha probléma adódott abból amit tettünk,akkor "nem én vagyok a hibás". 
 
 NEM gondolom jónak azt az álláspontot,hogy bárki bárkinek előírja,megmondja,hogy az a másik ember milyen álláspontot vegyen fel ⛔
Nem lehet másnak nevezni,ha ez nyíltan,vagy bújtatottan megjelenik,mint hogy elnyomás ❗Amikor úgy érzi magát az ember mintha "darálóban" lenne,akkor bizonyos,hogy valamilyen területen olyan a helyzete,hogy elnyomják.





"Kardszárnyú bálnák megtámadják és felborítják a hajókat: Mi az igazság ezeknek a tengeri emlősökről szóló történeteknek a hátterében? Ez az egész csak tengerészfonal, vagy a bálnák komoly veszélyt jelentenek?"

  




Nincsenek megjegyzések: