2023. január 22., vasárnap

Nézésel következtetés a hangokra 🌹

"halat,vadat,s mi jó falat" 🐟"ez elment vadászni",s kifogott sok halat. Aztán feldolgozták, és dobozokban halad.

Más csatornáról is van finomság gyártása. Érdekessége,hogy magyar felirattal jelenik meg.

Aki válogatni akar a különböző videói közül:

Feliratkoztam rá,mert a minőséget figyelve,talán nekem is minőségibb gondolataim lesznek. 

Azon "dolgozom",hogy észrevegyem azt ami jó,vagy rossz hatást gyakorol rám,és ezt tenni úgy szeretném,

hogy az "ítéletem, megítélésem" igazságos legyen 👨‍⚖️

"Az igazmondó gyerek a nárcisztikus családban"
 Című videó egy perces részlete 🎮
Aki szereti tesztelni magát,tesztelni különböző játékkal,annak itt az alkalom,hogy kipróbálja azt,hogy milyen lenne az,ha nem,vagy nem jól hallana:
 
Mielőtt a képre kattint,ami megnyitja a hatvan másodperces videót,ami újból és újból lejátssza magát (végtelenített) Az előtt készüljön fel arra,hogy rögtön leállítja a videót "K"betűvel,és lekapcsolja a hangot "M"betűvel !! Ez fontos dolog ahhoz,hogy a játék működjön.

Amikor már úgy érzi,hogy felkészült,hogy szájról olvasson,akkor (memóriafogas:
K = Kezdés-t nyomjon! , az M betű eredetileg a MUTE ,de ennek a magyar megfelelője MUTER lehet :)) Ez jó tréning arra is,hogy az anyukánk amit mond,azt hangban ne vegyük tudomásul,hanem csak a szájáról olvasottakat tartsuk követendőnek. Így tudjuk biztosítani,hogy állandóan meséljen nekünk valami olyat amiről nem is tud 📚
 
Aki komolyabban veszi magát,annak ajánlom,hogy papír-ceruzával álljon neki a "feladatnak",de azért vegye figyelembe,hogy ez egy nagyon nem könnyű feladat,és ne várja el magától,hogy pontos legyen,inkább az-az érdekes, hogy a külső megítélése milyen mértékben hat arra,hogy mit gondolunk,hogy mit gondol.

Aki az előző feladat során érzelmileg megsérült,annak a kép alatti videó segíthet feldolgozni a történteket. De a "kezelés" is okozhat memóriatörlődéseket,és utána ha valaki szaggatottan kommunikál,azt nem lehet tőle zokon venni.
 
  Milyen hangot ad ki a rajzolt figura,aki japán karakter,annak a jelzésére,hogy valaki idősebb. ? A? Á? E? É? O? Ó? Ö? Ő? Ü? Ű? I? Í? ,vagy kettő összevonásából van? 🎼 au?

Ha valakinek sikerül valamit kiolvasnia az 1 perces videónál,azt kérem ossza meg,hogy kiderüljön mennyire tehetséges a szinkroníróként 😃
⌥   ☦  🤡 

youtube.com/@visualmusic3d657/videos
A 3D-s Visual Music a kép alatt elérhető

Nincsenek megjegyzések: