2020. május 26., kedd

A nemet mondani 🐸

https://twitter.com/rmartinledo
👾
"Olga Skorokhodova valóban különleges intelligenciával rendelkezik és ezért foglalkozott vele Gorkij a nagy író és Pavlov a hírneves fiziólógus is. Mindketten följegyezték, hogy Szkorohodova sikere az emberi értelem győzelme a természet sötét erőin"


Az intelligenciához (Érzelmi,értelmi) szerintem hozzátartozik az,hogy úgy tudja kifejezni magát valaki,hogy azt megértse az akinek szól. Nem "ér" el azzal eredményt,hogy eltitkolja a nemleges hozzáállását. Skorokhodova nem látott,nem hallott,és mégis képes volt megértetni magát,mert az érzékeléseit,amik működtek, helyesen értelmezni tudta. Annyiban mindannyian külön nyelvet "beszélünk",hogy az emlékeink különböznek,és így egy-egy "szó" mást vált ki belőlünk.
HÉ➝➝Helyes Értelmezés•

Még elképzelni is nehéz,hogy Olga hogyan tudta megoldani még az időérzékelést is. Kifejlesztett valamilyen technikát,de egyenlőre nem találtam,hogy ez mi volt.
Nem tudom hogy van-e ilyen mondás,de szerintem részben igaz lehet az: "Hogyha sokat 'beszél' kevesebbet mond! Ez a baj a tudománnyal is,azért nem közérthető,mert lehetetlen azt az aprólékosságot követni,ha nincs az embernek hozzá szókincse. Marad a hit,hogy talán arról van szó,de ez sokszor olyan kevés,hogy jobb lenne röviden kapni az információt,hogy megmaradjon a tetszés és
 a kedv. 🐸🐸 🐸pbskids.org/curiousgeorge/busyday/frogs/

A nemet nem csak mondani,hanem írni is lehet: Nem tudom,hogy merre tűnik el a múlt,és azt hogy hova kerül. Az az egy biztosnak látszik,hogy pont ugyanaz ami volt az már biztosan nem lesz,de ezen kívül (ami létrejön az) bármi lehet. Valamiféle kerekség az amiben élünk.Az idő szempontjából nézve nem jöhet létre az ami elmúlt. Vannak ismétlődések,amiket vagy felismerünk,vagy nem,de ez valamin belül van,és törvénye van. A kerekségre törekvés,vagy a gömbségre törekvés lehet az?
S ez a gömbség belül háromszögekből áll? Ezt térbeli valósulásban nem ....
Most tudom,vagy nem tudom,hogy hogyan kerültem én ide? 



Sokszor van olyan érzésem,hogy az élet egy hegymászáshoz hasonlít,ahol folyton keresem a kapaszkodást. Biztos pontokat amik elbírják a súlyomat,s olyan kiszögeléseket amik biztosan tartanak. A vízszint mindig emelkedő,visszafordulni nem lehet. Mászni kell felfelé,még ha tudja is az ember,hogy egyszer a hegynek vége lesz. Szűkül a tér,és a lehetőségek,mint a levegő ritkább,az időjárás is cudarabb.
Merre van a legközelebbi értelmes kapaszkodó?
  https://www.google.com/logos/2017/hiphop/hiphop17.html




Ez egy két-lemezes keverőpult,amin jó párokat lehet létrehozni. A játék neve az,hogy nem tudni mi passzol,és mi NEM.



 

Nincsenek megjegyzések: